milivolt electronics world news Didim_Eitim-_Sendikas\\\'ndan_Faks_ve_E-Posta_Eylemi-didimhaber.net
16-03-2016

Didim Eitim- Sendikas\\\'ndan Faks ve E-Posta Eylemi

Didim_Eitim-_Sendikas\\\'ndan_Faks_ve_E-Posta_Eylemi

Didim Eitim- Sendikas konfederasyon karar gerei sorumlular istifaya davet etti ve faks eylemi balatt. lgili yaz:
 
Konfederasyonumuz BRLEK KAMU-\'in  15.03.2016  tarihli karar gerei  ube  ve Temsilcilikler olarak Ankara Kzlay katliamnn sorumlularnn  (iç ileri bakan ve mit mütear)  istifa etmesi veya görevden alnmas için BABAKANLIA  FAKS ÇEKME veya  E-POSTA  GÖNDERME  eylemini 
yarndan (16.03.2016)  itibaren balatyoruz ve sonuç alncaya kadar gündemden düürülmemesi için daha sonra deiik
etkinliklerle devam edilecektir.  
 
DDM ETM- TEMSLCL 
 
Faks metni:

T.C.

BABAKANLIINA

Türkiye Cumhuriyeti, “Demokratik, Laik, Sosyal Bir Hukuk Devleti’dir.” Devletin en önemli görevi ise vatandalarnn can ve mal güvenliini salamaktr. Eer, vatandalarn can ve mal güvenlii yoksa bunda devleti yönetenlerin sorumluluu vardr.

2002 ylndan bugüne ülkemizi yöneten hükümetinizin uygulad politikalara yönelik toplumun deiik kesimleri tarafndan yaplan eletirilerin hakll özellikle 22 Temmuz 2015 tarihinden bugüne yaadklarmzla kantlanmtr.

Suriye ve terör konusunda uyguladnz yanl politikalar sonucunda her gün ülkemizde can kayplar olmakta, toplumu derinden sarsan ve katliam boyutuna varan saldrlar yaanmaktadr.

Bu saldrlar, emperyalist ve kapitalist güç odaklarnn çkarlar dorultusunda, etnik ve dini temelde organize olmu piyon olarak hareket eden terör örgütlerinin gerçekletirdii ortadadr. Ancak, hükümetleriniz döneminde Atatürk’ün “Yurtta Sulh, Cihanda Sulh” temel barçl politikasnn terk edilmesi ve hukuk devleti snrlar içerisinde terörle mücadele etme yerine, müzakereyi tercih etmeniz ülkemizi katliamlar ve çatma alan haline getirmitir.

Ülkemizde yaayan bütün vatandalarmzn siyasal, kültürel, sosyal, ekonomik hak ve taleplerini dikkate almak ve sorunlarn çözmek demokratik, laik, sosyal hukuk devletinin ve hükümetlerinin görevi ve sorumluluudur.

Ancak, iktidarnz döneminde bu sözde açlm süreci vatandalarmzn sorunlarna, hak ve özgürlüklerine dönük deil; mezhepler, cemaatler, tarikatlar ve dini ve etnik gruplar ile bölücü örgütlerin taleplerine dönük pazarlk konusu yaplmtr.

Bugün geldiimiz noktada toplum ayrtrlm, sorunlara çözüm bulunaca umudunu kaybetmi ve en temel hak olan yaama hakk ortadan kalkmtr. Toplumda büyük bir kayg, umutsuzluk ve daha da önemlisi bir travma olumutur. Ortaya çkan bu durum hükümetinize dönük eletiri nitelii boyutlarn aarak vatandalarmzn devlete olan güvenini kaybetme noktasna gelmitir.

Demokratik bir toplumda yaanan sorunlarn elbette ki bir de sorumlusu vardr. Ülkemizde son yllarda yaadmz sorunlarn siyasi sorumlusu hükümetiniz olsa da art arda meydana gelen bombal saldrlar önleyemedii için onlarca vatandamzn hayatn kaybetmesine neden olan katliam niteliindeki patlamalarn sorumlusu çileri Bakan ve MT Müsteardr.

Bu nedenle olaylarda sorumluu olan ilgililerin mazeret üretmeksizin; amasz, fakatsz, derhal istifa etmeleri gerekir.

Bunu, Türkiye Cumhuriyeti’nin bir yurtta olarak talep ediyorum.

 

.............

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..